Yritys

Sähkö-Äijät Oy on erikoistunut S1-ryhmän sähkö- ja teleasennuksiin. Palvelemme vuosikymmenien kokemuksella niin yleisiä kuin yksityisiäkin rakennuttajia.

Sähkö- ja teleasennusten asiantuntija

Sähkö-Äijät Oy on vuonna 1976 perustettu S1-ryhmän sähkö- ja teleasennuksiin erikoistunut yritys. Toimipisteemme sijaitsevat Lempäälässä, Jämsässä ja Jyväskylässä.

Painopistealueenamme on asuin-, liike- ja teollisuusrakennusten sähköasennustoiminta, ja asiakkaitamme ovat yleiset ja yksityiset rakennuttajat.

Liikevaihtomme vuonna 2016 4,1 milj.€, vuonna 2015 4,1 milj.€, vuonna 2014 4,1 milj.€, vuonna 2013 3,2 milj. €  ja vuonna 2012 oli 4,2 milj. €.

Kokenut henkilökunta

Toimimme tällä hetkellä neljän toimihenkilön ja 24 sähköasentajan voimin. Sähkötöiden asennuspäällikkönä toimii Tuomo Hakala, jolla on sähköurakointipätevyys S1. Työnjohdossa toimii kolme sähköteknikkoa, joilla on työkokemusta 26-28 vuotta.

Järjestelmällistä laatua

Käytössämme on STUL-kohdelaatujärjestelmä. Teemme työmaakohtaisen laatusuunnitelman, joka laaditaan yhdessä pääurakoitsijan tai rakennuttajan kanssa. Alihankinnoista ja -urakoista vaadimme ST-kortin mukaisen järjestelmäkohtaisen koekäyttö-/luovutuspöytäkirjan. Työt toteutamme pääosin omana työnä, lukuun ottamatta joitakin erityisiä järjestelmäkokonaisuuksia.

Noudatamme sähköistysalan työehtosopimusta.