Yritys

Sähkö-Äijät Oy on erikoistunut S1-ryhmän sähkö- ja teleasennuksiin. Palvelemme vuosikymmenien kokemuksella niin yleisiä kuin yksityisiäkin rakennuttajia.

Sähkö- ja teleasennusten asiantuntija

Sähkö-Äijät Oy on vuonna 1976 perustettu S1-ryhmän sähkö- ja teleasennuksiin erikoistunut yritys. Toimipisteemme sijaitsevat Lempäälässä, Jämsässä ja Jyväskylässä.

Painopistealueenamme on asuin-, liike- ja teollisuusrakennusten sähköasennustoiminta, ja asiakkaitamme ovat yleiset ja yksityiset rakennuttajat.

Liikevaihtomme vuonna 2019 4,4 milj.€, vuonna 2018 3,2 milj.€, vuonna 2017 4,4 milj.€  ja vuonna 2016 oli 4,1 milj. €.

Kokenut henkilökunta

Toimimme tällä hetkellä viiden toimihenkilön ja 20 sähköasentajan voimin. Sähkötöiden asennuspäällikkönä toimii Tuomo Hakala, jolla on sähköurakointipätevyys S1. Työnjohdossa toimii neljä sähköteknikkoa, joilla on työkokemusta  11-28 vuotta.

Järjestelmällistä laatua

Käytössämme on STUL-kohdelaatujärjestelmä. Teemme työmaakohtaisen laatusuunnitelman, joka laaditaan yhdessä pääurakoitsijan tai rakennuttajan kanssa. Alihankinnoista ja -urakoista vaadimme ST-kortin mukaisen järjestelmäkohtaisen koekäyttö-/luovutuspöytäkirjan. Työt toteutamme pääosin omana työnä, lukuun ottamatta joitakin erityisiä järjestelmäkokonaisuuksia.

Noudatamme sähköistysalan työehtosopimusta.