Sähkö-Äijät tuottaa laadukkaita teollisuus­palveluita käynnistys­vaiheen asennus- ja instrumentointi­töistä pitkän aikavälin kunnossapitoon.

Asiakkaitamme ovat metsä- ja kemianteollisuuden, raskaan teollisuuden ja muun prosessiteollisuuden toimijat, laitetoimittajat sekä energiayhtiöt.

Toimimme koko Suomen alueella ja asiakkaanamme on joukko suurimpia teollisuuden yrityksiä.

.

Palvelumme kaikille teollisuuden­aloille

Sähkö­asennukset

Automaatio- ja instrumentointi­asennukset

Valokuituhitsaukset

Kunnossapito

Vuosisopimus­korjaukset

Turvallisuus­järjestelmät

Tehoa ja toimintavarmuutta teollisuuteen

Ammattitaitoisilla sähkö- ja automaatioasennuksilla varmistamme, että asiakkaittemme tuotantolinjat ja teollisuuden prosessit saadaan rivakasti käyntiin ja parhaaseen iskuun.

Kunnossapitopalveluiden avulla pystymme tarjoamaan toimintavarmuutta teollisuuden prosesseihin. Kun kunnossapito tehdään suunnitelmallisesti ja johdetusti, voimme pitää kunnossapitoseisokit lyhyinä ja saamme varmistettua asiakkaamme tuotannon tehokkuuden ja turvallisuuden erinomaisesti.

Kokeneet ammattilaiset palveluksessasi

Tarvitsetko kokeneita tekijöitä sähkö- tai automaatioasennukseen? Vai kaipaako tuotantolaitoksesi ammattitaitoista kunnossapitoa? Sähkö-Äijät Teollisuudelta saat kaikki teollisuuden asennus- ja kunnossapitotyöt yhden katon alta täsmällisesti ja sovitun mukaan tehtynä. Ota yhteyttä, niin pidetään tuotantosi tehokkaana!