Sähkö-Äijien sähköistämiä rivi- ja kerrostaloasuntoja on jo tuhansia.

Sähköurakointi asuinkiinteistöissä on aina ollut Sähkö-Äijien vahvuusaluetta ja teemmekin vuosittain huomattavan määrän erilaisia sähköurakoita rivi- ja kerrostalokohteisiin.

Projektit maaliin määräajassa

Sähkö-Äijien valttina sähköurakoinnissa voidaan pitää osaavaa ja huolellista projektin hoitoa. Se onkin keskeinen syy, miksi saamme sähköurakat laadukkaasti valmiiksi määräaikaan mennessä. Kun hoidamme oman sähköurakointimme sovitun mukaan, muut rakennusliikkeen työt kohteessa eivät viivästy ainakaan sähkötöiden vuoksi.

Asuinkiinteistöjen sähköurakoihin kuuluu enenevissä määrin dataverkkoihin ja sähköautojen lataukseen liittyviä töitä.

Rakennusliikkeille tekemiimme rivi- ja kerrostalokiinteistöjen sähköurakoihin kuuluu monesti myös ulkoalueiden sähköistystä, kuten paikoitusalueiden autolämmityspisteiden asennusta sekä aluevalaistusta. Energiatehokkaat ratkaisut valaistuksessa ja esimerkiksi sähköautojen latauspisteiden asennus ovat keskeinen osa modernia sähköurakointiosaamista.

Tietoverkkoihin liittyvät valokaapeliasennukset ja kuituhitsaukset ovat pitkään olleet osa asuinrakennusten urakointia. Meiltä löytyy kokeneita osaajia, joilta hoituu erilaiset sähkö- ja teleasennustyöt.

Palvelua asiakkaan parhaaksi

Monet yleiset ja yksityiset rakennuttajat ovat luottaneet jo vuosikymmeniä osaamiseemme. Sähkö-Äijät tekee hommat kerralla kuntoon hyvän asennustavan mukaisesti, turvallisesti ja laadukkaasti. Käytössämme on STUL-kohdelaatujärjestelmä, joka osaltaan takaa, että asiakkaillemme jää hyvin tehdyistä töistä positiivinen kokemus.