Sähkö-Äijien urakoimia liike-, toimisto ja teollisuuskiinteistöjä on jo lukuisia.

Valmistuneisiin sähköurakointikohteisiimme kuuluu kauppakeskuksia, toimistorakennuksia, marketteja, toimitiloja ja tuotantokiinteistöjä.

Sujuvat sähköurakat liikekiinteistöihin

Sähkö-Äijien valttina sähköurakoinnissa voidaan pitää osaavaa ja huolellista projektin hoitoa. Se onkin keskeinen syy, miksi saamme sähköurakat laadukkaasti valmiiksi määräaikaan mennessä. Kun hoidamme oman sähköurakointimme sovitun mukaan, muut rakennusliikkeen työt kohteessa eivät viivästy ainakaan sähkötöiden vuoksi.

Pystymme vastaamaan rakennuttajien sähköurakointi­tarpeeseen nopeasti hyvän resursoinnin vuoksi.

Energiatehokkaat ratkaisut valaistuksessa ja esimerkiksi sähköautojen latauspisteiden asennus ovat keskeinen osa modernia sähköurakointiosaamista.

Tietoverkkoihin liittyvät valokaapeliasennukset ja kuituhitsaukset ovat keskeinen osa liike- ja toimistokiinteistöjen urakointia. Meiltä löytyy kokeneita osaajia, joilta hoituu vaativatkin sähkö- ja teleasennustyöt – myös järeämpää sähköä vaativissa teollisuuden urakkakohteissa.

Asiantuntevaa sähköurakointia liike-, toimisto- ja teollisuus­kiinteistöille

Monet yleiset ja yksityiset liike- ja teollisuuskiinteistöjen rakennuttajat ovat luottaneet jo vuosikymmeniä osaamiseemme. Sähkö-Äijät tekee hommat kerralla kuntoon hyvän asennustavan mukaisesti, turvallisesti ja laadukkaasti. Käytössämme on STUL-kohdelaatujärjestelmä, joka osaltaan takaa, että asiakkaillemme jää hyvin tehdyistä töistä positiivinen kokemus.