Sähkö-Äijät on kokenut julkisten kohteiden sähköurakoitsija.

Sähkö-Äijät ovat tehneet kymmenen vuoden aikana kymmeniä sähköurakoita muun muassa kouluihin, päiväkoteihin, palvelutaloihin ja terveyskeskuksiin.

Taatusti turvalliset julkisten kohteiden sähköurakat

Sähkö- ja työturvallisuudesta huolehtiminen on yksi tärkeimmistä sähköurakkaan liittyvistä asioista. Meillä Sähkö-Äijillä on käytössämme alan viimeisin tekniikka ja ammattitaitoisin henkilökunta. Sähkötekniikan ammattilaisillamme on paitsi töiden vaatima pätevyys, myös into seurata aktiivisesti sähköalan kehitystä. Voimmekin luvata, että hoidamme sähköurakoinnin ja kaikki asennustyöt laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja turvallisesti!

Sähköurakka vaikuttaa kiinteistön arvoon

Julkisten kohteiden sähköjen nykyaikaistamisella on paljon positiivisia vaikutuksia. Sähköjen modernisoinnilla voidaan parantaa kiinteistön viihtyisyyttä ja turvallisuutta, vähentää energiakuluja, lisätä käyttövuosia – ja kaiken kaikkiaan kasvattaa kiinteistön arvoa!

Sähkö-Äijien urakoimia julkisia kohteita

Olemme hoitaneet sähköurakoinnin noin 65 julkisessa kohteessa viimeisen kymmenen vuoden aikana. Urakoihimme on kuulunut saneerauksia, laajennuksia ja uudisrakentamista, ja kohteiden kirjo on ulottunut päiväkodeista palvelukoteihin ja kouluista sairaaloihin. Urakkakohteemme löytyvät referenssisivuiltamme: Referenssit.