Sähkö-Äijät on Mitsubishi-ilmalämpöpumppujen valtuutettu Scanoffice hankintaturvaliike.

Hyödynnä ulkoilmasta saatava ilmainen lämpöenergia hankkimalla ilmalämpöpumppu tilojesi lämmitysjärjestelmäksi. Sähkö-Äijiltä saat luotettavat ilmalämpöpumput asennuksineen. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Mukavuutta ja energiansäästöä ilmalämpö­pumpulla

Ilmalämpöpumpulla saat lisää mukavuutta asumiseen, työtiloihin ja lomailuun. Ilmalämpöpumppu lämmittää tilat energiaa säästäen ja sitä voidaan käyttää myös tilojen jäähdyttämiseen sekä kosteudenpoistoon. Lämmityskustannusten säästön lisäksi ilmalämpöpumppu puhdistaa ja parantaa sisäilman laatua.

Ilma-vesilämpöpumpulla säästät energian lisäksi luontoa

Jos etsit lämmitykseen ympäristöystävällisempää ratkaisua, on ilma-vesilämpöpumppu hyvä valinta. Ilma-vesilämpöpumpulla lämmitetty talo kuluttaa energiaa sekä luontoa vähemmän kuin öljy- ja sähkölämmitys. Voit säästää jopa puolet talosi lämmityskustannuksista! Ilma-vesilämpöpumppu käy joko nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle tai koko talon kattavaksi lämmitysjärjestelmäksi.

Sähkö-Äijiltä on ilmalämpö­pumppujen asiantuntija. Meiltä ilmalämpö­pumppujen valinta, asennus ja huolto kokenein ottein.

Autamme valitsemaan ja asennamme juuri teidän tiloihinne sopivat laitteet asiantuntemuksella. Asennamme vuosittain 100–150 ilmalämpöpumppua eri kohteisiin, kuten omakotitaloihin, vapaa-ajanasuntoihin ja liikehuoneistoihin.

Ilmalämpö­pumput 4 vuoden täystakuulla

Sähkö-Äijät on osa ilmalämpöpumppujen Scanoffice hankintaturvaliikeketjua. Me huolehdimme lämpöpumpun asennuksesta ja käyttöopastuksesta sekä hoidamme huollot, takuutarkastukset ja mahdolliset vikatilanteet.

Kauttamme saataville laadukkaille Mitsubishi-ilmalämpöpumpuille annamme 4 vuoden täystakuun!