Pimenikö portaikko vai kylmenikö lattialämmitys? Sähkö-Äijät pelastaa taloyhtiöt sähköön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Sähkö-Äijät on luotettava kumppanisi taloyhtiöiden huolto- ja kunnossapitotöissä sähkö- ja yleiskaapelointiverkkojen osalta. Varmista kiinteistösi arvon säilyminen Sähkö-Äijien avulla.

Päivittäkää sähköverkkonne 2020-luvulle

Monissa vanhemmissa taloyhtiöissä sähköverkkojen rajat tulevat vastaan. Sähköverkko, jonka kapasiteetti oli ruhtinaallinen 1980-luvulla, on nyt jo auttamattomasti vanhentunut.

Sähkölaitteet vaativat nykypäivänä enemmän ja datan kulku on varmistettava maamme joka kolkassa. Valokaapelia kulkee nykyisin useimpien seinien sisällä. Meiltä saatte ammattitaitoisesti toteutetut valokaapeloinnit ja kuituhitsaustyöt.

Taloyhtiöissä on paljon asuntokohtaisia sähköverkon huoltokohteita, yhteisten tilojen ja piha-alueiden kunnossapitokohteiden lisäksi

Monesti yksi palanut sulake voi pimentää koko kerrostalon portaikon. Joissakin taloyhtiöissä ei päästä pelkällä sulakkeen vaihdolla, vaan uusimista vaatii rakennuksen kaikki tilat kattava lämmitysjärjestelmä, koko kiinteistön valaistus tai koko autonlämmitystolpparivistö.

Sähkö-Äijien huolto-, korjaus- ja kunnossapitopalveluiden avulla kiinteistössä voidaan varmistaa, että sähkönjakelu sujuu ja jokainen valaisin ja lattialämmitys toimii moitteetta ja energiatehokkaasti.

Isännöitsijä, turvaa kiinteistösi sähkönjakelu!

Onko teidän taloyhtiössänne varmasti sähköasiat kunnossa? Missä kunnossa ovat valokaapeloinnit, antenniverkot, lattialämmitykset tai sisä- ja ulkovalaistukset? Mikä on energiatehokkuuden laita?

Mikäli asuinkiinteistön sähkö- tai dataverkko kaipaa pientäkin huoltoa tai saneerausta, ota yhteyttä Sähkö-Äijiin. Me hoidamme urakat työnjohdon, suunnittelun ja toteutuksen osalta kerralla maaliin.