Sähkö-Äijiltä korjaus- ja huoltotyöt sekä kunnossapito liikekiinteistöjen sähköverkkoihin ja valaistusjärjestelmiin.

Liikekiinteistöjen ja toimistorakennusten sähköverkkojen ja niihin liitettyjen järjestelmien virheetön toiminta turvataan ennakoivilla huolloilla ja ammattitaitoisella kunnossapidolla. Sähkö-Äijät auttaa pitämään huolta liiketilojen ja toimistojen sähköpuolen asiat viimeisen päälle kunnossa.

Sulakkeista sähkömoottoreihin

Liiketilojen yleisimpiä huoltokohteita ovat esimerkiksi kiinteistön sähkönjakeluverkko, kiinteistön yleiskaapelointiverkko, kassajärjestelmät, valokaapeliverkosto, sähköiset kulunvalvonta- ja lukitusjärjestelmät sekä valaistus.

Asiakkaamme hyödyntävät Sähkö-Äijien huolto- ja kunnossapitopalveluita niin yksittäisiin akuutteihin korjauskohteisiin kuin laajempiin sähköhuoltotöihin, kuten valaistusjärjestelmän huollot.

Toimistokiinteistöissä on turvattava sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien häiriötön toiminta

Tietotyö ja liike-elämä pyörii lähes täysin tietoverkkojen ja sähköisien järjestelmien varassa. Toimistokiinteistöissä monen työ voi vaarantua sähköverkkojen ongelmien myötä ja siksi kiinteistöstä vastaavan tahon tulee varmistaa sähkö- ja televerkkojen ennakoiva huolto ja kunnossapito.

Sähkö-Äijien ammattitaitoiset asentajat tekevät paljon valokaapelointeja moniin toimisto- ja liikekiinteistökohteisiin. Jos kiinteistösi tietoliikenne takkuaa, ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä teille paras ratkaisu.

Asiantuntevaa ja palvelevaa asennusta

Oli kiinteistönne sähkövika mikä tahansa, älä epäröi ottaa yhteyttä Sähkö-Äijiin! Lupaamme palvella teitä kaikissa sähköön liittyvissä kysymyksissä parhaamme mukaan. Meillä asentajat ovat päteviä ja kokeneita tekijöitä, jotka tekevät hommat kerralla kuntoon ja laadukkaasti.